Om Sonax

Gode ideer er fundamentet for et firma og menneskene er afgørende for successen. Da Franz Hoffmann startede sin virksomhed i 1905 og begyndte at udvinde Silitin, havde han ingen ide om i hvor stort omfang dette produkt kunne anvendes.
 
I dag anvendes sillitin som råmateriale indenfor gummi- , kunststof- ,lak- og polermiddelindustrien. Franz Hoffmanns pionerarbejde førte også frem til handelsnavnene SONAX, Sillitin og til nye servicesystemer som SONAX Car Maintenance System.
 
SONAX GmbH & Co er beliggende i Neuburg/Donau i Sydtyskland og blev grundlagt i 1950 som et datterselskab af Brdr. Hoffmann. Gennem mere end 60 år har SONAX skabt sig en solid position på området bilpleje. Med en markedsandel på 46-48 % på lakplejeprodukter på hjemmemarkedet og med repræsentationer i mere end 60 lande, er SONAX blevet et begreb også i international sammenhæng. SONAX har nået dette gennem målrettet og vedvarende forbedring af sine produkter og ved at have tilpasset dem i takt med udviklingen. Det bekræftes ikke kun af et stigende antal samarbejdspartnere, men i lige så høj grad af utallige tests, hvor motorpressen har sat focus på bilplejeprodukter og hvor SONAX ofte placeres på topniveau.
 
Ud over et omfattende bilplejeprogram har SONAX udvidet sit sortiment til også at omfatte tjenesteydelser på området klargøring af nye- og brugte biler. Dette område omfatter også reparation og glas, kunststof og tekstil stenslagsreparationer i lak.
 
Et andet produktområde er Kemi til bilvaskeanlæg. SONAX har udviklet en komplet produktlinie, der dækker fra de traditionelle vaskeprogrammer til nye avancerede, der sætter nye normer for vaskekvalietet og lakbeskyttelse i forbindelse med bilvask.
 
Se SONAX international klik her: 
www.sonax.com